marjolein@doormarjolein.nl      0642146157        

       

Advies en Ontwerp

Ga je verbouwen of verhuizen? Mis je sfeer of kleur in je huis of ben je ontevreden over de indeling? Weet je heel goed wat je mooi vindt maar kun je geen keuzes maken of ontbreekt de samenhang in je interieur? Ik help je antwoord te geven op jouw specifieke vraag!

Iedere woonwens is uniek en daarom maak ik altijd een offerte op maat. De eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken en inzicht te krijgen in jouw woonwensen.

 Is het advies niet voor jezelf maar wil je iemand anders blij maken met een advies? Het is mogelijk, neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Welk advies past bij jou?

Brainstormsessie

Een brainstormsessie is bedoeld om te helpen bij woonvragen waar je in vast loopt. Het zijn vaak kleine vragen, hulp bij het maken van keuzes, sturing tijdens een verbouwing of het creëren van eenheid in aanschaf van meubels. Vooraf zet je zo concreet mogelijk de vragen op de mail zodat ik me kan voorbereiden en informatie verzamelen. 
Tijdens de sessie doorlopen we de woonvragen en geef ik direct advies zodat je aan de slag kunt. 

Interieur advies

Een interieuradvies bestaat uit verschillende onderdelen, deze onderdelen staan bij een totaaladvies in verbinding met elkaar, maar kan ook als los onderdeel geadviseerd worden. De volgende onderdelen komen aan bod; meubelplan, mondeling indelingsplan, kleur- en materialenplan en verlichtingsplan. De kleur- en materiaalstalen uit het advies neem ik voor jou mee aan huis zodat je ze echt kan ervaren in een ruimte. Voorbeelden van meubels, verlichting en styling vat ik samen in een presentatie met daarbij de aankoopinformatie. Na afloop van de presentatie  ontvang je een uitwerking van het advies per mail.

Interieurontwerp 2D en 3D

Na het intake gesprek ga ik voor je aan de slag en maak ik een inspiratiebord op basis van jouw wensen en eisen. Een bord waarin kleur, materialen en ideeën samenkomen tot een concept voor het nieuwe interieur. Ik ontwerp in 2D en/of 3D (afhankelijk van de advieskeuze) meerdere indelingsvoorstellen met creatieve oplossingen. Samen bekijken we tijdens een tussenpresentatie met welk ontwerp we verder gaan. Dit werk ik uit tot een compleet plan met een kleur- en materialenadvies, een meubelvoorstel en verlichtingsplan. Dit complete plan presenteer ik met een overzicht van kleur- en materiaalstalen inclusief aankoop- en technische informatie.

Zakelijk interieuradvies en ontwerp

Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf en het is fijn dat klanten en werknemers zich hier vertrouwd voelen. Ik kan je helpen met het ontwerp voor jouw winkel, de styling van het kantoor, een totaalontwerp voor een fijne werkplek of een concept en ontwerp van een stand of showroom.